Βιομετρική ταυτοποίηση : Είναι αυτό που ποθεί η Ρωσία;

Κανείς δεν το ζήτησε, αλλά το εισπράττουμε ούτως ή άλλως

Τα έθνη του κόσμου ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να δουν ποιος μπορεί να μαρκάρει τα βοοειδή του με τον ασφαλέστερο και πιο εθελοντικό και βολικό τρόπο. Εν τω μεταξύ, τα βοοειδή τσακώνονται στο διαδίκτυο για το ποιος κτηνοτρόφος έχει την καλύτερη και πιο ηθική σήμανση βοοειδών.

"Έτσι πάει."

Υποθέτω ότι είναι θέμα γούστου, πραγματικά. Εξάλλου, το να αποφασίσεις ποιος θα σε μαρκάρει είναι ακόμα μια επιλογή, τεχνικά. Περίπου.

Στη Ρωσία, έχουν σημειωθεί μεγάλες πρόοδοι προς την κατεύθυνση της εφαρμογής μιας βιομετρικής ετικέτας βοοειδών, η οποία είναι αναμφισβήτητα η πιο βολική ετικέτα βοοειδών που έχει επινοηθεί ποτέ, επειδή τα βοοειδή δεν χρειάζεται πλέον να κουβαλούν ένα κομμάτι χαρτί - το πρόσωπό τους είναι η ετικέτα τους. Αν αυτό δεν είναι βολικό, δεν ξέρω τι είναι.

Είναι αποδεδειγμένο γεγονός ότι οι βιομετρικές ετικέτες βοοειδών είναι ασφαλείς, βολικές, 100% εθελοντικές και εφαρμόζονται σταδιακά ώστε να μην προκαλούν υποψίες ή ανησυχία στα βοοειδή.

Επιτρέψτε μου να σας το παρουσιάσω.

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ

Μέχρι τώρα ελπίζω να έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα προνόμια των πολιτικών σας ελευθεριών σας αφαιρούνται επειδή η κυβέρνησή σας νοιάζεται πολύ για την ασφάλειά σας και χάνει τον ύπνο της για το ενδεχόμενο να σας ταλαιπωρήσει.

Η Μόσχα είναι παρόμοια αλτρουιστική και ανιδιοτελής:

Η ρωσική κυβέρνηση ανακοίνωσε στα τέλη Μαρτίου ότι οι πολίτες θα μπορούν να εγγράφονται σε ξενοδοχεία, ιαματικά λουτρά, κάμπινγκ, τουριστικά κέντρα και ιατρικές κλινικές χρησιμοποιώντας βιομετρικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο "εθελοντικό" Ενιαίο Βιομετρικό Σύστημα.

Κρατικές υπηρεσίες & φιλική τράπεζα ζητωκραυγάζουν για τη "μετάβαση στα βιομετρικά" στη Ρωσία

Το Ενιαίο Βιομετρικό Σύστημα (UBS) της Ρωσίας, μια εμπορικά λειτουργούσα εθνική βάση δεδομένων βιομετρικών στοιχείων (όχι, δεν αστειεύομαι - περισσότερα γι' αυτό αργότερα), έχει διαφημιστεί ως ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος ταυτοποίησης των προλετάριων. [Διαβάστε περισσότερα]

Ως συνήθως, οι αρμόδιες αρχές χαιρέτισαν την "ευκολία" των βιομετρικών ταυτοτήτων. Το Υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης δήλωσε στο TASS ότι το βιομετρικό check-in σε ξενοδοχεία και άλλα ιδρύματα "θα επιτρέψει στους επισκέπτες να εγγράφονται ανεξάρτητα σε οποιαδήποτε κατάλληλη στιγμή χωρίς ουρές και αναμονή".

Φυσικά, οι Ρώσοι θα μπορούν πάντα να εγγράφονται σε ξενοδοχεία και θεραπευτήρια χωρίς να σαρώνουν τον αμφιβληστροειδή τους, αλλά γιατί να θέλουν να ταλαιπωρούνται;

Αλλά να θυμάστε: η βιομετρική ταυτοποίηση είναι το κλειδί της ευκολίας και μόνο οι Ρώσοι πολίτες των οποίων τα στοιχεία έχουν εισαχθεί στο εντελώς εθελοντικό Ενιαίο Βιομετρικό Σύστημα θα έχουν πρόσβαση σε αυτή την εξαιρετικά βολική μέθοδο εγγραφής, σημειώνει η Rospotrebnadzor σε δελτίο Τύπου.

Οι αχάριστοι Ρώσοι δίνουν στη φιλική κεντρική βάση δεδομένων βιομετρικών στοιχείων κριτικές Yelp 1 αστέρι.

Έπεσε στην αντίληψή μας ότι ορισμένοι Ρώσοι δεν είναι επαρκώς ευγνώμονες για τον πρόσφατα επικυρωμένο νόμο περί βιομετρικών στοιχείων που τους κρατά εξαιρετικά ασφαλείς. [Διαβάστε περισσότερα]

Μιας και αναφερόμαστε στο θέμα, μέχρι το τέλος του έτους οι Ρώσοι σε αρκετές περιοχές θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με τις τοπικές γραφειοκρατίες τους χωρίς να προσκομίζουν εγχώριο διαβατήριο- θα πρέπει απλώς να χαμογελούν στην κάμερα...

πηγή: nakanune.ru

Αλλά για να είμαστε 100% σαφείς: οι Ρώσοι δεν θα αναγκαστούν ποτέ να στραφούν στη βιομετρική ταυτοποίηση- πρόκειται για ευκολία και βελτιστοποίηση και για την παροχή επιλογών στους αγαπητούς πολίτες.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ

Η βιομετρική ταυτοποίηση δεν είναι απλώς ένας πολύ βολικός και εύκολος τρόπος να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας στον κτηνοτρόφο σας, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για τον κτηνοτρόφο σας να σας παρακολουθεί καθώς περπατάτε και κοιτάτε τη δουλειά σας :

πηγή: interfax.ru

Στη Μόσχα, ο τοπικός κτηνοτρόφος σκέφτεται πάντα την ασφάλεια και την ευκολία σας :

"Στη Μόσχα, τα τελευταία χρόνια, έχουν επεξεργαστεί δισεκατομμύρια φωτογραφίες και βίντεο, τόσο αυτοκινήτων όσο και ανθρώπων, και η ποιότητα της αναγνώρισης, για παράδειγμα, των προσώπων και των αυτοκινήτων έχει φθάσει στο 99,8%, δηλαδή σχεδόν 100% αναγνώριση", δήλωσε ο δήμαρχος της Μόσχας Sergei Sobyanin στην ολομέλεια του Φόρουμ Καινοτομίας χρηματοοικονομικών τεχνολογιών Finopolis [στις 8 Νοεμβρίου 2023].

Όλα αυτά είναι μέρος του ονείρου του Sobyanin για τη δημιουργία μιας βιομετρικής ουτοπίας, στην οποία οι ασφαλιστικές εταιρείες υγείας θα μπορούν να καθορίζουν τα μηνιαία ασφάλιστρα με βάση τα δεδομένα που λαμβάνονται από εμφυτευμένες ιατρικές συσκευές :

Κλικ

Εν πάση περιπτώσει, ας μην δώσουμε υπερβολική πίστωση στη Μόσχα. Άλλα μέρη της Ρωσίας έχουν αναγνωρίσει ότι η αναγνώριση προσώπου δεν είναι "πολυτέλεια" - είναι "αναγκαιότητα" για την προστασία από επιβλαβείς "νέους κινδύνους":

πηγή: mkset.ru

Και πάλι, αυτό γίνεται για την ασφάλειά σας. Όπως εξήγησε το mkset.ru:

"Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το σύστημα αναγνώρισης προσώπου σε καμία περίπτωση δεν οδηγεί στην κατάχρηση της ελευθερίας του πολίτη".

πηγή: ura.news

Είναι ζωτικής σημασίας :

'“Σας ζητώ να εντείνετε το έργο σας όσον αφορά την εφαρμογή του προγράμματος Safe Region. Όλα τα κονδύλια προβλέπονται στον προϋπολογισμό- είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί η αγορά και η εγκατάσταση καμερών κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης CCTV με αναγνώριση προσώπου το συντομότερο δυνατό. Το μέτρο αυτό είναι ζωτικής σημασίας”, απευθύνθηκε ο Makhonin στον υπουργό εδαφικής ασφάλειας Viktor Batmazov.

...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ

Κοιτάξτε: Αν δεν θέλετε να σας αναγνωρίσουν, δεν χρειάζεται να σας αναγνωρίσουν. Είναι εντελώς εθελοντικό. Μέχρι στιγμής, το Ενιαίο Βιομετρικό Σύστημα -το οποίο λειτουργεί από μια ανώνυμη εταιρεία- διαθέτει περίπου 50 εκατομμύρια ψηφίδες βιομετρικών δεδομένων που έχουν υποβληθεί εθελοντικά :

15 Φεβρουαρίου 2024.Πηγή: interfax.ru

...Εκτός από το γεγονός ότι είναι πιθανό κάποια από αυτά τα δεδομένα που υποβλήθηκαν οικειοθελώς να έχουν υποβληθεί χωρίς συγκατάθεση :

24 Μαρτίου 2024. Πηγή: ura.news

Δεν είναι υπέροχες οι ετικέτες βοοειδών;

Είτε πρόκειται για αμερικανικές ετικέτες βοοειδών, είτε για ετικέτες βοοειδών της ΕΕ, είτε για ετικέτες βοοειδών Εσκιμώων, είτε για ουκρανικές ετικέτες βοοειδών, είτε για βραζιλιάνικες ετικέτες βοοειδών, είτε για ρωσικές ετικέτες βοοειδών, όλα τα υπεύθυνα βοοειδή συμφωνούν ότι οι ετικέτες βοοειδών γίνονται όλο και πιο βολικές, πιο ασφαλείς και πιο απαραίτητες σε αυτούς τους ταραχώδεις και αβέβαιους καιρούς.

Και αυτές είναι σίγουρα επισφαλείς εποχές για τα βοοειδή.

Η αρχική ετικέτα βοοειδών προωθήθηκε στην αγορά ως προσωρινή ταυτότητα που είχε σχεδιαστεί για να παρακολουθεί τους κατασκόπους της εποχής του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, τους στρατοχωροφύλακες και τους πρόσφυγες. Στη συνέχεια, αυτό το προσωρινό έγγραφο "εν καιρώ πολέμου" μετατράπηκε ως δια μαγείας στο διεθνές σύστημα διαβατηρίων που γνωρίζουμε και αγαπάμε σήμερα.

Παρακαλείστε να εξοικειωθείτε με την ιστορία της σύγχρονης σήμανσης βοοειδών, διότι είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι εισερχόμαστε στο End Game της σήμανσης βοοειδών- το Opening και το Middle Game συνέβησαν πριν από 100 χρόνια :

Κλικ

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι σπουδαίο. Αλλά η ζωή συνεχίζεται...Πηγή : Off Guardian - Αρθογράφος : Riley Waggaman - Μετάφραση/διαμόρφωση/φώτο : Α.Τ.

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *