Αφροαμερικάνοι και Ευρωαγαρηνοί

"Μένουμε Ευρώπη"

Αν θέλετε να μάθετε πώς οι αριθμοί φτιάχνουν τους ανθρώπους, θα πρέπει πρώτα να διαβάσετε το άρθρο "Τόσοι φόροι δεν υπήρχαν ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο μνημόνιο". Στη συνέχεια, αν έχετε το χρόνο, διαβάστε και αυτό που ακολουθεί. Είναι ένα σχόλιο.

Οι τίτλοι δεν φτιάχνουν τις ειδήσεις, ούτε οι αριθμοί τους ανθρώπους. Η σημερινή σύγκρουση που έχει στόχο την Ελλάδα, είναι σύγκρουση μεταξύ αριθμών και ανθρώπου ή ανθρώπων, όμως οι αριθμοί είναι λέξεις-έννοιες ανυπόστατες. Η ποιότητα και όχι η ποσότητα τούς δίνει μορφή, περιεχόμενο, με άλλες λέξεις υπόσταση, και μπορεί οι αριθμοί να κερδίζουν φαινομενικά και από πρώτη άποψη, στην ουσία όμως αυτός που χάνει είναι ο άνθρωπος.

Οι Έλληνες του "Μένουμε Ευρώπη" έγιναν αριθμητικά "έλληνες" σε χώρα ευρωπαϊκή - μοντέλο η πολυπολιτισμική Αμερική - που την κατακλύζει ήδη (την Ελλάδα) το αριθμητικά υπερέχον ισλαμικό στοιχείο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το Ισλάμ και οι Άραβες αρίστευσαν στα Μαθηματικά, θέλω να πω στους αριθμούς, και δεν γνωρίζω πόσο ευτυχείς θα είναι σε λίγο οι γεννήτορες του, κάποτε λεγόμενου, Νέου Κόσμου. Που έφτιαξαν τους Αφροαμερικανούς και τους μετακόμισαν τώρα εδώ, στο παράρτημα του Δουβλίνο 2, σαν εξελιγμένους πλέον Ευρωαγαρηνούς.

Προσωπικά, δεν συμμερίζομαι τις χαρές, ούτε την αισιοδοξία του "Μένουμε Ευρώπη".Πηγή: Κυπριανός Χριστοδουλίδης

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *