Αυτό δεν είναι νομοσχέδιο. Είναι έγκλημα για ειδικό δικαστήριο

Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης

Μας έχουν πρήξει τα ΜΜΕ με την επωδό ότι αντιδρούν οι βουλευτές της κυβέρνησης στα μέτρα που περιορίζουν την απεργία, που δίνουν στους δανειστές τις 14 μεγάλες επιχειρήσεις του κράτους, που ανοίγουν το δρόμο σε αθρόους πλειστηριασμούς, που… που…που… Τρίχες!

Οι άνθρωποι τα ξέρουν όλα αυτά εδώ και 6 μήνες τουλάχιστον. Και θα ξεπουλούσαν τα πάντα για μια καρέκλα εξουσίας. Το κάνουν ήδη ακατάπαυστα. Το «μασάζ» από υπουργούς είναι άλλο ένα θέατρο για τα μάτια του κόσμου.

Το σημαντικότερο: Ψηφίζουν τα πάντα χωρίς πρόβλημα, γιατί μέσα από «τα πάντα» του επίκαιρου πολυνομοσχέδιου, χτίζουν τους νέους τριτοκοσμικούς ψηφοφόρους τους από την πολυπληθή τάξη των φοροφυγάδων. Τους οποίους επιδοτούν αγρίως! Αλλά, γι αυτό, αναλυτικά πιο κάτω.

Όλα όσα καλούνται να ψηφίσουν τώρα οι κυβερνητικοί βουλευτές είναι προαπαιτούμενα του μνημονίου που φόρτωσαν στο λαό το καλοκαίρι του 2015, σαν αποτέλεσμα του καταστροφικού πρώτου εξαμήνου, κι αυτό δεν πρέπει να σταματήσουμε να το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα. Δεν απαιτούνταν τέτοια πράγματα από τα δύο πρώτα μνημόνια που έληγαν το 2015. Τελεία και παύλα.

Ήταν η ευκαιρία που παρουσιάστηκε στους απ’ έξω για να βάλουν χέρι στον ελληνικό πλούτο ες αεί! Τους τον έδωσε αυτή η κυβέρνηση! Και μόνο γι αυτό θα πρέπει να στηθούν μια μέρα ειδικά δικαστήρια.

Οι δήθεν σημερινοί επαναστάτες βουλευτές έχουν πλήρη γνώση των προαπαιτούμενων που καλούνται να ψηφίσουν τώρα, ήδη από το καλοκαίρι, που όλα τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση προανήγγειλαν το τέλος της δεύτερης αξιολόγησης και την αρχή της τρίτης. Με λεπτομερέστατη καταγραφή των νέων μέτρων! Τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, διαδίκτυο βοούν επί 6 μήνες!

Πέρα από αυτό, οι δήθεν επαναστάτες βουλευτές έχουν αποδείξει εδώ και τρία χρόνια περίτρανα (ήδη από τον Φεβρουάριο του 2015 που ψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο, κάτι που ξεχνάνε όλοι) ότι δεν υπάρχει τίποτε που δεν θα ψηφίσουν όπως το ζητάνε οι δανειστές της χώρας ή οποιοσδήποτε άλλος από τον οποίο προσδοκούν κάποια στήριξη ή τον φοβούνται.

Μουζάλας: Να είμαστε κι ευχαριστημένοι!

Τρανά παραδείγματα των πιο πάνω είναι η επίσπευση λύσης για τα Σκόπια και το Κυπριακό μετά την επίσκεψη Τσίπρα στον Τράμπ και η κατάπτυστη στάση απέναντι στους 8 Τούρκους αξιωματικούς, υπό τις απειλές του Έρντογαν.

Με αποκορύφωμα την τουρκική δήλωση του υπουργού Μουζάλα, χτες, που σε αντίθεση με την απόφαση του Άρειου Πάγου, όρθωσε ότι έχει ενδείξεις πως οι 8 ικέτες είναι πραξικοπηματίες! Στη γραμμή Έρντογαν! Στέλνοντας σε κράτηση, μέσω του παράλληλου συστήματος Δικαιοσύνης που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτόν που το δικαστήριο απελευθέρωσε!

Κατά παράβαση του νόμου που απαγορεύει τη σύλληψη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΥ ή ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ανθρώπου που έχει ζητήσει διεθνή προστασία! Κοινώς, άσυλο. Αλλά, γι αυτό το παράλληλο σύστημα θα πούμε άλλη μέρα.

Αυτός ο άνθρωπος, που αποτελεί ντροπή για τον ελληνικό λαό και για κάθε κράτος δικαίου είναι ο ίδιος που δεν παραιτείται όταν πεθαίνει με την πολιτική του παιδιά και πεινασμένους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που έχει στήσει, αλλά δηλώνει χτες κι ευχαριστημένος που δεν έχουν πέσει επιδημίες και που δεν έχουν πεθάνει περισσότεροι εκεί! Και μας καλεί να είμαστε κι εμείς ευχαριστημένοι! Τέτοια τομάρια δε γίναμε ακόμα κ Μουζάλα. Και ένα νεκρό παιδί είναι όνειδος.

700.000 ψηφαλάκια από τα επιδόματα τέκνων…

Είναι, όμως, άξιος συνοδοιπόρος της κας Φωτίου, που δήλωσε χτες ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις «αυθαιρετούσαν» που έδιναν επίδομα στις πολύτεκνες οικογένειες, που είναι λίγες! Ότι ήταν ντροπή! Για την κ Φωτίου αυτό ήταν «εφεύρημα» των προηγούμενων κυβερνήσεων! Ενώ η κ Φωτίου και η κυβέρνησή της έκατσαν και μέτρησαν τα ψηφαλάκια και είδαν ότι δεν κερδίζουν τίποτε από τους 15.000 πολύτεκνους!

Και μετρώντας είδε η κυβέρνηση και η κα Φωτίου ότι όσοι έχουν ένα και δυο παιδιά είναι 700.000 ψηφαλάκια. Κι αποφάσισαν να …κόψουν τα επιδόματα από τους πολύτεκνους, που αποδεδειγμένα τα έχουν ανάγκη, για να ψηφοθηρήσουν με 700.000, από τους οποίους πολλοί απλώς παριστάνουν τους φτωχούς!

Γιατί, η φάμπρικα με όλα τα επιδόματα έχει στηθεί ακριβώς για ψηφοθηρία για έναν απλό λόγο: Ότι όλοι όσοι φοροδιαφεύγουν, που είναι πάνω από 1 εκατομμύριο σ αυτή την τριτοκοσμική χώρα,

ΔΗΛΩΝΟΥΝ το ελάχιστο που απαιτεί η εφορία, αφού δεν υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός να τους τσιμπήσει! Και μ αυτή την αυθαιρεσία, δε φτάνει που βγάζουν ένα σωρό μαύρα κάθε χρόνο, παίρνουν και όλα τα … κοινωνικά επιδόματα και μερίσματα της τριτοκοσμικής κυβέρνησης. Που τα κλέβει από τις τσέπες και τη φορολογία αυτών που δεν μπορούν να κρύψουν τίποτε ή δεν είναι κλέφτες κατ επάγγελμα!!

Αυτός ο ψηφοθηρικός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που η κυβέρνηση δεν κυνηγάει τη μεγάλη φοροδιαφυγή των πολιτών. Τους έχει πελάτες. Από τη μία τους αφήνει στο απυρόβλητο, από την άλλη τους μπουκώνει στα επιδόματα και από την τρίτη τους αφήνει να τονώνουν τη μαύρη οικονομία. Από την οποία ζει η «άσπρη». Όπως σε όλο τον τρίτο κόσμο!

Και οι πολύτεκνοι ας πάνε να κουρεύονται! Ποιος τους είπε να γεννοβολάνε; Ας μείνουν με δυο παιδιά να παίρνουν και το επίδομα! Έτσι κα Φωτίου;

Έγκλημα για ειδικό δικαστήριο

Οι δήθεν επαναστάτες τυχοδιώκτες της καρέκλας για τι ακριβώς μαζεύτηκαν χτες προς ενημέρωση από τους υπουργούς; Έτσι κι αλλιώς ό,τι και να τους φέρουν θα το ψηφίσουν! Δεν ξέρουν ότι καλούνται τη Δευτέρα να δυσκολέψουν ακόμα πιο πολύ την κήρυξη απεργίας, να περικόψουν τις φοροαπαλλαγές, να δυσκολέψουν τη ζωή σε φουρνάρηδες, μικροεπαγγελματίες, επιτηδευματίες, καθηγητές και να ψηφίσουν ένα έγκλημα για το οποίο μια μέρα πρέπει να περάσουν ειδικό δικαστήριο; Την παράδοση, δηλαδή, της ελληνικής περιουσίας για «αξιοποίηση» από τους ξένους, σε ένα όργανο που ορίζεται από τους δανειστές και εξουσιάζεται απ αυτούς και όχι από το ελληνικό κράτος.

Είναι έγκλημα διαχρονικό, που το ανίκανο ελληνικό κράτος δεν κατάφερε να πλουτίζει απ αυτόν αντί να απαξιώνει αυτό τον πλούτο. Με μια διαχρονική πελατειακή και ωχαδερφίστικη πολιτική. Αλλά, δεν βρέθηκε ποτέ κυβέρνηση που να τον παραδώσει κι όλας από την κυριαρχία του στην κυριαρχία ξένων. Δεν είναι απλώς έγκλημα. Είναι προδοσία.

Και για να ξέρουμε για τι μιλάμε, περνάνε στη διαχείριση των ξένων:
1. ΟΑΣΑ Α.Ε. και οι θυγατρικές του (ΟΣΥ Α.Ε.- ΣΤΑΣΥ Α.Ε.)
2. ΟAKA
3. ΕΛΤΑ ΑΕ
4. Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.
5. Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.
6. Δ.Ε.Η.
7. Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ
8. Ελληνικές Αλυκές ΑΕ
9. ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ
10. Ανώνυμη Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου (ΑΕΔΙΚ)
11. Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (Ο.Κ.Α.Α. ΑΕ)
12. Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης (Κ.Α.Θ. ΑΕ)
13. ΔΕΘ -HELEXPO ΑΕ
14. Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών ΑΕ

Αυτοί που θα ψηφίσουν τη Δευτέρα δεν είναι βουλευτές που εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Είναι εγκληματίες. Με αστείες δικαιολογίες. Και η κοινοβουλευτική δημοκρατία έχει χρέος να τους αντιμετωπίσει σαν τέτοιους στο μέλλον.

Γ. Παπαδόπουλος- ΤετράδηςΠηγή: ΜΑΛΚΙΔΗΣ

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *