Άσπρο Μαύρο: Παπικο-ρωνοϊός

Human coronavirus [PASIEKA/Getty images]

Human coronavirus [PASIEKA/Getty images]

του Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor
αρθρογραφεί για katanixi.gr

… Στην περίπτωση όμως, που μία θανατηφόρος πνευματική ασθένεια, όπως είναι η αίρεση, απειλεί την ανθρωπότητα, τι πρέπει να κάνουμε, να σιωπήσουμε;…

Άσπρο Μαύρο: Παπικο-ρωνοϊός

Αποκαλύπτουμε μια πτυχή για το θέμα του κορωνοϊού που δεν θα ακούσετε στα ΜΜΕ:

Η κινεζική κυβέρνηση εξακολουθεί να ψεύδεται ενώ ο Κορωνοϊός απειλεί την ανθρωπότητα. Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν επανειλημμένα ότι ο ιός προέρχεται από ζώα που οι Κινέζοι έφαγαν τα μολυσμένα. Φυσικά, οι κινεζικές κυβερνήσεις λένε τι να πουν.
Ωστόσο, φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν αυτό που λέει η κινεζική κυβέρνηση επειδή η κυβέρνηση είναι διαβόητη για χειραγώγηση της αλήθειας.
Παρά την άρνηση της κινεζικής κυβέρνησης, το ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan έγινε hotspot και πολλοί επιστήμονες συμφωνούν ότι το ίδρυμα είναι το αρχικό μέρος όπου ο ιός βγήκε, τυχαία ή σκόπιμα.
Ωστόσο, πολλοί δεν γνωρίζουν ότι το Ινστιτούτο ιολογίας της Γουχάν χτίστηκε από τη Γαλλία. Η Γαλλία υποστήριξε την Κίνα να δημιουργήσει αυτό το ίδρυμα BL4 (BL4 = το υψηλότερο επίπεδο βιοασφάλειας) προκειμένου να εξουδετερώσει το SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) το 2003.
Η γαλλική υπηρεσία πληροφοριών της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας (DGSE)

Direction Générale de la Sécurité Extérieure) αντιδρούσε έντονα στο σχέδιο της γαλλικής κυβέρνησης να βοηθήσει την Κίνα, επειδή η DGSE πίστευε ότι η Κίνα θα αναπτύξει όπλα NBC (NBC = Nuclear, Biological, Chemical) στο Wuhan Institute of Virology.

Ο γάλλος πρόεδρος Ζακ Σιράκ και ο Πρωθυπουργός Ζαν-Πιερ Ραφάριν ζήτησαν από την Κίνα να εγγυηθεί ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το θεσμικό όργανο για στρατιωτικούς σκοπούς και ότι η Κίνα δέχθηκε.

Ωστόσο, ο Κινέζος Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός (PLA) ελέγχει πλήρως το Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan και οι γάλλοι μηχανικοί και επιστήμονες απόμακρύνθηκαν από το ίδρυμα. Αυτό προκάλεσε μια διπλωματική κρίση μεταξύ των δύο χωρών εκείνη τη στιγμή.

Ωστόσο, το 2017, ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Bernard Cazeneuve (του προέδρου François Hollande) πήγε στην Κίνα για να γιορτάσει την έναρξη του ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan. Το Wuhan Institute of Virology είναι ένα από τα 54 ιδρύματα επιπέδου BL4 στον κόσμο.

(πηγή: https://m.facebook.com/story.php)

Φαίνεται πως άλλος ένας εργαστηριακός ιός, απειλεί την ανθρωπότητα.
Άλλος ένας νεοεποχίτικος μηχανισμός ελέγχου του πληθυσμού της γης, μοιάζει να βρίσκεται σε εξέλιξη, με θύματα ανυπεράσπιστες ανθρώπινες ζωές.

Όταν η απειλή αφορά στον σωματικό θάνατο, η απειλή είναι χειροπιαστή και ευδιάκριτη. Τα ΜΜΕ και τα social media την ενισχύουν και τη διαστρεβλώνουν, ώστε να μας τρομοκρατήσουν όσο γίνεται περισσότερο.

Υπάρχει περίπτωση να πεισθεί κανείς πως η αδιαφορία για τη μετάδοση του θανατηφόρου κορωνοϊού, είναι μια πράξη αγάπης και αλτρουϊσμού;

Μήπως τα έκτακτα μέτρα, οι διαδικασίες καραντίνας σε ύποπτα περιστατικά είναι μια πράξη ακραία ρατσιστική, ή ιοφοβική;

Όχι είναι κοινή λογική: απέναντι σε έναν θανατηφόρο για τη ανθρώπινη ζωή ιό, λαμβάνεις αυστηρά μέτρα προστασίας.

Στην περίπτωση όμως, που μία θανατηφόρος πνευματική ασθένεια, όπως είναι η αίρεση, απειλεί την ανθρωπότητα, τι πρέπει να κάνουμε, να σιωπήσουμε; Να περιμένουμε μοιρολατρικά με τα χέρια σταυρωμένα;

Να συγχρωτιζόμαστε με τους φορείς της αίρεσης, δήθεν σαν μια απόδειξη αγάπης και ελπίδας;

Ο πνευματικός θάνατος που απειλεί τον αιρετικό άνθρωπο, είναι αιώνιος. Αν μία φορά πρέπει να λάβουμε δραστικά μέτρα ασφαλείας για να αντιμετωπίσουμε κάποιον θανατηφόρο, για το σώμα, ιό, για την αντιμετώπιση ενός αιρετικού, πρέπει να λάβουμε δέκα ή εκατό φορές δραστικότερα μέτρα για την απομόνωση και την θεραπεία του.

Ο παπισμός είναι αίρεση και οι παπικοί είναι φορείς του θανατηφόρου παπικο-ρωνοϊού της αιρέσεως.

Οι συμπροσευχές μαζί τους πράξη ακραίας πνευματικής ανευθυνότητας.

Η καταπάτηση των Ιερών κανόνων που θέσπισαν οι «θεράποντες» Άγιοι Πατέρες μας, είναι μια ψυχόλεθρος πρακτική επικίνδυνης ποιμαντικής ανεπάρκειας.

Το έλλειμμα ποιμαντικής ηγεσίας, αποτελεί το βέβαιο εκκολαπτήριο του αρμαγεδδώνα των αιρέσεων: της παναιρέσεως του οικουμενισμού.

Ας μη γελιόμαστε, το άσπρο της ποιμαντικής θυσίας μαύρο της προδοσίας των μισθωτών, δεν γίνεται.Πηγή: katanixi.gr

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *