Έσο έτοιμος!

Όταν αυτό που αγαπάς απειλείται, κάνεις ό,τι μπρορείς για να το προστατέψεις, κανείς δε σου υποδεικνύει τον τρόπο.

Όταν αυτό που αγαπάς κινδυνεύει να χαθεί, κάνεις ό,τι μπορείς για να το σώσεις, κανείς δεν σου υποδεικνύει το μέσο.

Όταν αυτό που αγαπάς σε έχει ανάγκη, είσαι εκεί ΟΤΑΝ χρειαστει, ΓΙΑ ΟΣΟ χρειαστεί και ΟΠΩΣ χρειαστεί.

Οι επιλογές του σήμερα είναι πάντα αυτές που (καθ)ορίζουν το αύριο.

Ὲχουμε καθήκον απέναντι στην ΙΣΤΟΡΙΑ να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι συνεχιστές της κληρονομιάς μας.

Έχουμε καθήκον απέναντι σε αγέννητους και νεκρούς.

Έχουμε την ευθύνη απέναντι στην Ιστορία και απέναντι στις επόμενες γενιές. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να παραδώσουμε μικρότερη πατρίδα.

Είναι στο χέρι μας να διασφαλίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, να εξασφαλίσουμε την εδαφική μας κυριαρχία και να υπερασπιστούμε την εθνική, ιστορική και πολιτισμική μας ταυτότητα.

Την ημέρα κύρωσης της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βο(υ)λή των Ελλήνων έχουμε ραντεβού με την ιστορία και οφείλουμε να είμαστε παρόντες.

Η Ιστορία γράφεται καθημερινά από τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί.

Η Ελλάδα απ' άκρη σ' άκρη είναι ποτισμένη με αίμα ηρώων και αγίων. Η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι κανενός να την παζαρεύει, να την ξεπουλάει, να την παραδίδει.

μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον ( ΠΛΑΤΩΝ, Κρίτων)

Έσο έτοιμος, λοιπόν...

Την ημέρα της κύρωσης της προδοτικής συμφωνίας θα είμαστε έξω από τη Βο(υ)λή, θα είμαστε απέναντι σε όλους αυτούς (ανεξαρτήτου χρώματος και ιδεολογίας) που θα μπορούσαν/μπορούν αλλά για λόγους συμφέροντος δεν πράττουν τα δέοντα για την Ελλάδα, για την Μακεδονία. Οι μάσκες έπεσαν.

Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη μάχη, μια μάχη που μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει ΟΛΟΙ να καταλαβουν ότι με την πατρίδα δεν έχουν δικαίωμα να παίζουν. Πρέπει ΟΛΟΙ να καταλάβουν ότι το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν μπορεί να παραδοθεί.

Δεν έχουμε ανάγκη από "αρχηγούς" να μας καλέσουν για να κάνουμε το αυτονόητο για την πατρίδα μας. Αρχηγοί είμαστε όλοι μας! Και όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να παλέψουμε για την ψυχή μας. Γιατί για μας η ψυχή μας είναι το όνομά μας.


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.


Τίποτε δὲν εἶναι ἀδύνατο. Τὰ δυνατὰ ἀπὸ τὰ ἀδύνατα τὰ ξεχωρίζει μία ψιλὴ ψιλὴ γραμμή...   (Ίων Δραγούμης, Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα)


Φωτεινή Ζούλφου/Ἑλλήνων Φῶς


Υ.Γ. Αν δεν πολεμάς για ό,τι αγαπάς....μην κλαις για ό,τι χάνεις...

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *