Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ…

Μια τέτοια Ελλάδα αύριο θα μας ένωνε; Αλλού όλα τούτα γίνονται πράξη, εμείς ακόμα ούτε να τα φαντασιωθούμε!…

1. Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, καμμία χρήση του ονόματος Μακεδονία – Μακεδονικός για τα Σκόπια.
2. Αναπροσανατολισμός της εξωτερικής μας πολιτικής για επιθετική διασφάλιση των δικαιωμάτων του ελληνισμού σε Ελλάδα, Κύπρο και Βόρεια Ήπειρο.
3. Ξήλωμα του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και του μηχανισμού του, διάσωση της πομακικής ταυτότητας, δημιουργία ελληνικών σχολείων στην ύπαιθρο.
4. Ο λαθροεποικισμός της χώρας λήγει, όχι στην Agenda 2030 του ΟΗΕ. Επανεξέταση υπηκοοτήτων που δόθηκαν, κλείσιμο των συνόρων, απελάσεις, εφαρμογή του νόμου για παράνομη είσοδο.
5. Έλεγχος σε κάθε ΜΚΟ, περιορισμός των δραστηριοτήτων τους, ειδικά όσων χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό (όπως στην Ουγγαρία).
6. Στροφή της εκπαίδευσης προς την ελληνική Παιδεία, ανασχεδιασμός σχολικών εγχειριδίων και αναλυτικών προγραμμάτων, επιμόρφωση εκπαιδευτικών.
7. Νομοθεσία για όλα τα τηλεοπτικά κανάλια με υποχρεωτική ζώνη παιδείας και πολιτισμού, δρακόντειες αρμοδιότητες ΕΣΡ.
8. Στρατιωτική θητεία ανδρών και γυναικών ενός έτους στα 18, δυνατότητα εναλλακτικής θητείας με παραίτηση από συγκεκριμένα πολιτικά δικαιώματα.
9. Ενίσχυση των νέων ζευγαριών που τεκνοποιούν, κατάργηση άλλων προνοιακών επιδομάτων που επιδοτούν τον παρασιτισμό.
10. Κατάργηση όλων των νομοθετημάτων σύγχυσης φύλων, γάμος μόνο για ετερόφυλα ζευγάρια, σύμφωνο συμβίωσης για όποιον άλλον.
11. Κατάργηση πανεπιστημιακού ασύλου, επανεξέταση της διάρθρωσης των σχολών, περιορισμός του ασύδοτου «αυτοδιοίκητου».
12. Καθιέρωση δημοψηφισμάτων με λαϊκή πρωτοβουλία και υποχρεωτικό χαρακτήρα, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού.
13. Κατάργηση κάθε κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων, υποχρεωτική διάλυση (ή εξόφληση των δανείων) όσων υπερχρεώθηκαν.
14. Λήψη μέτρων για την ανάσχεση του συστήματος εξουσίας και του «αθηναϊσμού» που ερημώνει την ελληνική Περιφέρεια.
15. Διοικητική ανάταξη της χώρας με στόχο την λειτουργικότητα του κρατικού μηχανισμού και την ενθάρρυνση της παραγωγής.
16. Επαναφορά του κρατικού ελέγχου σε κρίσιμες υποδομές, δραστική μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, επανεκκίνηση του τραπεζικού συστήματος.
17. Ανάδειξη της τροϊκανής ευθύνης για την καταστροφή της Ελλάδας, διεκδίκηση αποζημίωσης (παράλληλα με τις γερμανικές), συμμαχία με τις εθνολαϊκές δυνάμεις της ΕυρώπηςΠηγή: tourkikanea.gr

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *