Ράθυμοι και καθεύδοντες

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος

Η κατάστασις καθίσταται λίαν κρίσιμος καθότι η Ελλάς νομοτελειακώς βαίνει εις κρημνόν, διότι υπάρχουν ορισμένοι επίβουλοι της Πατρίδος μας οι οποίοι μισούν θανάσιμα την Πατρίδα μας την Ελλάδα, με το πρόσχημα του προοδευτισμού.

Η επιβολή του αφελληνισμού, η απαγόρευση χρήσης των όρων, έθνος, πατρίδα, ελευθερία, μολονότι ο ίδιος ο καταστατικός χάρτης της Πατρίδος μας αλλά και η ζώσα ορθόδοξη παράδοσή μας επιτάσσει στον διάβα των χρόνων.

Η κατακρεούργηση της πατρίδος μας συνιστά ανυπερθέτως ένα ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα καθοσιώσεως διότι στρέφεται κατ’ ουσίαν όχι μόνον κατά της καρδιάς και της ψυχής των Ελλήνων αλλά συνάμα βεβηλώνουν την μνήμη των πεσόντων.

Η εκρίζωση εκ των παραδόσεων μας συντελείται βαθμηδόν, άρχεται εκ της συστηματικής αποδομήσεως και εξικνείται με την περιύβριση της μνήμης των αγωνισαμένων δια την ελευθερία την Πατρίδα και το έθνος.

Η έννοια της ελευθερίας προαπαιτεί ανθρώπους γενναίους, με άδολα συναισθήματα δια να διασώσουν ότι διακυβεύεται, να τιμήσουν με δέος, σεμνότητα και ήθος αυτούς οι οποίοι θυσιάστηκαν με αυταπάρνηση, προκειμένου να διατηρηθεί ελεύθερη η πατρίδα αυτή, δίχως το ζυγό των Οθωμανών και των λοιπών επονείδιστων εχθρών κατακτητών.

Πλην όμως υπάρχουν ορισμένοι επίβουλοι της ελευθερίας αυτής και της ανεξαρτησίας οι οποίοι εξυπηρετούν εξω-εθνικά συμφέροντα και ενεργούν ως Δούρειοι ίπποι και μίσθαρνα όργανα στον κρατικό μηχανισμό και δη στην παιδεία.

Η πρόθεσή τους είναι η συκοφάντηση και η λοιδορία σε ό,τι Ελληνικό και η συνακόλουθη ποινικοποίηση οιουδήποτε αντιφρονούντα ή Πατριώτη. Η μόνιμη επιδίωξή τους είναι να εξοβελίσουν την έννοια της πολιτισμικής ετερότητας της εθνικής ταυτότητας των λαών και να την καταστήσουν μία άμορφη αγελαία μάζα, ευεπίφορη εις την χειραγώγηση και την ετεροκατεύθυνση από τους δοτούς ιθύνοντες δήθεν νόες.

Η φερόμενη ως πολιτική ελίτ, κατ’ ουσίαν έμμισθοι εντολοδόχοι εξωθεσμικών παρακέντρων με παραποιημένα ονόματα επιχειρούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να καταλύσουν οιοδήποτε υγιές ιδεώδες και να εγκαθιδρύσουν μία Νέα Τάξη Πραγμάτων, χάριν της θρυλλούμενης παγκοσμιοποιήσεως.

Το σιδηρούν παραπέτασμα της σημερινής κυβερνήσεως έχει επιβάλλει μία ιδιότυπη δικτατορία, αδιαφορώντας δια την ολοένα και εμβαθυνόμενη οικονομική κρίση, έχει αναστείλει την άσκηση θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων όπως του λόγου, της ελευθερίας γνώμης, δια των παράνομων μαζικών προληπτικών προσαγωγών.

Το ανθελληνικό αυτό καθεστώς ενεργεί με τα μέτρα και τις πράξεις της εις τον εποικισμό της ελλάδας και τον απηνή διωγμό των Ελλήνων, διαποτίζοντας την νεολαία μέσω της αισχρής φαιάς προπαγάνδας ότι Έλλην σημαίνει φασίστας.

Ο σκοταδισμός είναι ψηλαφητός σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας, διότι η συστηματική και ιδιάζουσα σπουδή επιδιώκει να συγχύσει την νεολαία να την παρελκύσει προς βλαπτικούς ατραπούς, προκειμένου να την αφιονίσει στο παραισθησιογόνο του μηδενισμού, της ημιμάθειας, την έλλειψης κριτικής σκέψης, ενδιαφέροντος, προτάσσοντας ως αποκλειστικό ιδεώδες τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τα συνεφελκόμενα αυτού.

Η χαοτική αυτή κατάσταση καθίσταται επιμελώς μεθοδευμένη και κατατείνει προς τα ευάλωτα ώτα των κοινωνικών ομάδων τα οποία δεν έχουν αντιστάσεις ή δεν έχουν καλλιεργήσει οξυμμένη κριτική σκέψη προκειμένου να δύνανται να θωρακίζονται τελεσφόρως και να αντιτείνουν εις το απάνθρωπο και άκρως αλλοτριωτικό καθεστώς, τα ιδεώδη του Ελληνισμού, το Φως της ζώσης Ορθοδόξου παραδόσεώς μας.

Ενδεικτικό της μεροληπτικής προπαγάνδας είναι ότι δήθεν στρέφονται κατά της Ορθοδόξου παραδόσεως και την ταυτίζουν με τον συντηρητισμό την ίδια στιγμή την οποία κύπτουν οι ίδιοι άνθρωποι υποτακτικά το γόνυ σε άλλες θρησκείες με προδήλως μη φιλελεύθερες αλλά με καταφανή φονταμενταλιστικά στοιχεία.

Τούτο αποδεικνύει τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά δια το οποίων κρίνουν μονόπλευρα την πραγματικότητα επιδιώκοντας να πείσουν δια τον ψευδή αυτό τρόπο τις ευρείες μάζες.

Το ερώτημα το οποίο αναφύεται έγκειται στο εξής γεγονός, πώς είναι δυνατόν να εκθειάζει η κυβέρνηση το Ισλάμ, μία ξένη θρησκεία, αλλότρια και ανοίκεια προς τον Πολιτισμό μας και να διαβάλλει λυσσαλέα την Ορθοδοξία.

Η συμψηφιστική αυτή λογική ασφαλώς δεν γίνεται αφελώς αλλά με στόχευση την εκρίζωση εκ των ψυχών των Ελλήνων της αλήθειας, τους προγόνους μας και ιδίως την εθνικής μας ιδιοπροσωπία.

Η Ελλάδα μολονότι υπήρξε το λίκνο του πολιτισμού, έχει ακρωτηριάσει τον εαυτό της, έχει απεμπολήσει το παρελθόν, έχει κομματικοποιήσει το παν.

Ο ολετήρας του ανίατου Μπολσεβικισμού υπό την ανοχή της αναιμικής Κεντροδεξιάς έχει αλώσει λίαν ανεπανορθώτως το παν, έχει κατακρημνίσει κάθε ψήγμα θεσμού, έχει αμαυρώσει το ένδοξο παρελθόν των Ελλήνων πολεμιστών, έχει κομματικοποιήσει το μεγαλείο της ελληνικής γλώσσης, έχει διαστρεβλώσει εξαμβλωματικά την ιστορική αλήθεια, παραχαράσσοντας ανενδοιάστως θεμελιώδη ιστορικά γεγονότα τα οποία αφυπνίζουν την συνείδηση του λαού.

Ο ψευδεπίγραφος προοδευτισμός έχει απλουστεύσει την Ελληνική γλώσσα καθιστώντας την έναν κωδικό επικοινωνίας και όταν κανείς μετέρχεται αρχαΐζουσες εκφράσεις ή χρησιμοποιεί καθαρεύουσα αμέσως στιγματίζεται, από το σύστημα ως συντηρητικός, με αποτέλεσμα να έχει υποβαθμιστεί και πτωχύνει η Ελληνική γλώσσα.

Το φαιδρό της υποθέσεως είναι ότι όλοι μιλούν με σεβασμό και δέος δια την Ελλάδα, πλην των ιδίων των Ελλήνων, διότι ο μισέλλην αριστερισμός έχει καλλιεργήσει το αίσθημα της ηττοπάθειας πλέον του μισού αιώνος, διασπείροντας το δηλητήριο του ανθελληνισμού, άρα τις πταίει και ποίος κυβερνάει επιτέλους αυτόν τον τόπο;

Η αντίστασις πρέπει να είναι έμπρακτος και να εφάπτεται δυναμικώς, μόνον εις το παρελθόν. Ο καθείς εξ ημών, εν είδει σκαπανέος, επιβάλλεται να εξορύξει τον αρχαίο ελληνικό πλούτο εκ της πλουσίας γραμματείας και να διευρύνει τους ορίζοντές του, όπως εν ταυτώ,να εμβαθύνει εις τους Πατέρες της Εκκλησίας μας τους Αγίους δια γνωρίσει συθέμελα, το μεγαλείο του πολιτισμού μας.

Αντί όμως αυτών, η διδασκαλία εις τα καθημαγμένα σχολεία μας, περιορίζεται αποκλειστικά στην στείρα αποστήθιση και σε περιορισμένα γεγονότα δια να μην αφυπνιστεί ο έλληνας να παραμένει εσαεί και εις το διηνεκές ραγιάς υπό τον στιλπνό μανδύα του δήθεν εκσυγχρονιστή και προοδευτικού.

Εις αυτήν όμως την ζωή δεν τελειώνουν όλα δια τις πράξεις και τις παραλείψεις μας θα κληθούμε ο καθείς εξ ημών, εν ευθέτω χρόνω, να λογοδοτήσει, ουδείς ανέλεγκτος, άτρωτος και υπεράνθρωπος.

Ο καιρός γαρ εγγύς, όπου το ψέμα θα παταχθεί, οι συκοφάντες θα τιμωρηθούν και το σκότος θα διαλυθεί, θα κατισχύσει το φως, η αλήθεια, η Ελλάδας μας, τότε μετά από την σημερινή παρακμιακή αποσύνθεση εις την οποία ακουσίως έχουμε περιαχθεί, θα ανανήψουμε συν θεώ και θα αναγεννηθούμε εκ της στάχτης μας και τότε οι εγκάθετοι ανθέλληνες οι ορκισμένοι αποδομητές, οι εξωνημένοι προπαγανδιστές, θα συνθλιβούν εκκωφαντικά.

Εν κατακλείδι ελπίς υπάρχει, η ζώπυρηφλοξ της ανάστασης είναι εγκαταστημένη ένδον τελούσα εν υπνώσει, αρκεί εμείς μόνον να κάνουμε τις ορθές επιλογές, επιθυμούμε να τασσόμαστε παρά των πλευρώ των αφυπνισμένων και των γρηγορούντων ή να συντασσόμαστε αναφανδόν προς τους ράθυμος και καθεύδοντες.

Νύν εν παντί και πάντοτε λοιπόν, υπέρ πάντων, ο αγών, να αντισταθούμε, με κάθε θεμιτό μέσο, να θωρακιστούμε πνευματικά και ηθικά και τότε θα αναστηθούμε, νύν καταδυόμαστε και συντριβόμεθα, διορώντας και προσδοκώντας την καθολική ανάσταση μας !Πηγή: ΑΚΤΙΝΕΣ

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *