Τα αμυντικά μας όπλα

Πηγή: europe.newsweek.com

Πηγή: europe.newsweek.com

 1. Καταγγελία του χρέους της Ελλάδας στον ΟΗΕ ως παράνομου κι επαχθούς για τον Ελληνικό λαό και παύση αποπληρωμής του.
  Κατάργηση του νόμου περί ασυλίας βουλευτών, υπουργών, πρωθυπουργών κ Προέδρων Δημοκρατίας και παραπομπή σε δίκη όλων των κυβερνήσεων και των διευθυντών Ελληνικών τραπεζών που συνέπραξαν για την υπαγωγή της Ελλάδας σε καθεστώς παράνομης χρεο-ομηρείας.
 2. Έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ με επίκληση του άρθρου 50 της Συνθήκης ΤΕU της ΕυρωπαΙκής Ένωσης, ώστε να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία σε αδιαπραγμάτευση βάση, και ανεξάρτητη νομισματική και οικονομική πολιτική.
 3. Χρεοκοπία ως εθνικά κυρίαρχο κράτος, μονομερώς, με άμεση στάση εξωτερικών αποπληρωμών των δανείων κι επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα. Ίδρυση εντελώς νέας 100% κρατικής Τράπεζας της Ελλάδας, και μη ανακεφαλαίωση όλων των άλλων τραπεζών της χώρας. Σεισάχθεια σε όλους τους πολίτες που έχουν πληγεί παράνομα λόγω των αντισυνταγματικών μνημονίων και της ανεργίας.
 4. Ελέγχους στη κίνηση κεφαλαίων, περιορισμό εισαγωγών, φορολόγηση εισαγόμενων προϊόντων.
 5. Κρατικοποίηση νερού, ενέργειας, υγείας, παιδείας, υπηρεσιών κοινής ωφελείας κι ενός οργανισμού ενημέρωσης. Μείωση των τιμολογίων. Δωρεάν παροχή υπηρεσιών σε αναπήρους και απόρους.
 6. Αλλαγή του οικονομικού μοντέλου της χώρας από φοροεισπρακτικό σε παραγωγικό. Δείτε: http://strofh180moiron.weebly.com/blog/m
 7. Μηδενική φορολόγηση των ακτημόνων, των μικροκαλλιεργητών και κατάργηση της υποχρεωτικής ασφάλισης όλων όσων έχουν χαμηλά εισοδήματα.
 8. Αναθεώρηση του Συντάγματος με ακύρωση όλων των παράνομων δανειακών συμβάσεων και νόμων, επαναφορά της εθνικής κυριαρχίας σε αδιαπραγμάτευτη βάση, επαναφορά των δημοκρατικών θεσμών και της προστασίας της ελευθερίας του πολίτη. Το Ελληνικό Σύνταγμα να είναι ο μοναδικός Ανώτατος Νόμος στην Ελληνική Επικράτεια εσαεί κι αδιαπραγμάτευτα. Νόμοι όπως η ηλεκτρονική διακυβέρνηση κι η ναζιστικού τύπουενοποίηση αρχείων κάθε πολίτη με τη κάρτα πολίτη με τσιπάκι, ή η χωρίς συγκατάθεση του δότη δωρεά οργάνων να καταργηθούν. Χρήση της τεχνολογίας μόνο για δημοκρατικούς σκοπούς.
 9. Διαχωρισμός των τριών εξουσιών στο Σύνταγμα. Ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Ασύμβατο βουλευτή και υπουργού. Κατάργηση της ασυλίας βουλευτών, υπουργών, πρωθυπουργών, προέδρων δημοκρατίας. Θέσπιση Συνταγματικού Δικαστηρίου.
 10. Κατάργηση των Περιφερειων και των Καλλικρατικών Δήμων. Επάνοδος στο σύστημα των Νομών, των Δήμων και των Κοινοτήτων. Ξαναζωντάνεμα του Ελληνικού χωριού. Moίρασμα γης σε ακτήμονες για επιστροφή στα χωριά σε μόνιμη βάση.
 11. Έμφαση στη φιλοσοφία, την ιστορία, τη γλώσσα, την πολιτική και την πολιτική οικονομία ώστε να μην γίνονται τα παιδιά μας έρμαια της κάθε προπαγάνδας και του κάθε δημαγωγού.
 12. Αυστηρή ουδετερότητα στον στρατιωτικό τομέα. Έξοδος από το Σύστημα του Δουβλίνου. Είσοδος και άσυλο μόνο σε πρόσφυγες πολέμου. Αλλαγή του νόμου περί ιθαγένειας. Ελληνική εθνικότητα να παίρνει ο ξένος έπειτα από εξετάσεις επαρκούς γνώσης της Ελληνικής γλώσσας, ιστορίας, δημοκρατικών θεσμών, πολιτικής και πολιτικής οικονομίας.Πηγή: ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *