«Θεωρία Μαλακών Συνόρων»: Atina temasları olumlu geçti (translate) Εποικοδομητικές επαφές στην Αθήνα

Ένα χαρακτηριστικό στην θεωρία των «Μαλακών Συνόρων» είναι η παγίωση Παράλληλων Δομών μέσα σε ένα κυρίαρχο κράτος. Αυτές οι Παράλληλες Δομές είναι κυρίως θρησκευτικές, κοινωνικές , αθλητικές και ακόμα παροχής υγείας. Ο Δήμος Μύκης όπως και όλοι οι Δήμοι στην Ελλάδα για την ενημέρωση των δημοτών τους χρησιμοποιούν τι άλλο, την Ελληνική γλώσσα.

Δήμαρχος Μύκης όμως, μέσα από το προσωπικό του προφίλ για την ενημέρωση των δημοτών του Δήμου όπου όλοι είναι Έλληνες Πομάκοι και μιλάνε Ελληνικά και Πομακικά χρησιμοποιεί μαζί με την Ελληνική και την Τουρκική γλώσσα.

Ας μην το προσπεράσουμε, το κάνει ο Δήμαρχος Μύκης όχι κάποιο τυχαίο στέλεχος της αυτοδιοίκησης. Τώρα, αν συνυπολογίσουμε και το θέμα των δίγλωσσων σχολείων όπου στους Έλληνες μουσουλμάνους επιβάλλεται με την σύμφωνη γνώμη ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ η Τουρκική ως μητρική γλώσσα, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Μύκης (προσέξτε ότι ως πρώτη γλώσσα βάζει την τουρκική)

Atina temasları olumlu geçti.
Yeşil Kasa (prasino tamio) ödeme sözleşmesi imzalandı. Ilıca’da devam eden projenin tamamlanması için ek finansman için tarım Bakanlığı proje birimi sorumlularından söz aldık. Su sorununun çözümü için düşündüğümüz çözüm planını ve finansman şeklini istişare ettik. Espa programları ve interreg programına sunduğumuz ve sunacağımız projeler hakkinda bilgi edindik. Proje oluşturmak için finansmanın yıl sonuna kadar temin edileceği müjdesini aldık.
Atina’daki temaslarım esnasında milletvekili Hüseyin Zeybek’in danışmanı bayan Kostandina eşlik etti. Milletvekili Sayın Zeybek’e ve danışmanına teşekkür ederim.

Εποικοδομητικές επαφές στην Αθήνα.
Υπογράψαμε το συμφωνητικό πληρωμής στο Πράσινο Ταμείο. Λάβαμε υπόσχεση από τους αρμόδιους του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξη για την περαιτέρω χρηματοδότηση των έργων που εκτελούμε στα Λουτρά Θερμών. Συζητήσαμε τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος λειψυδρίας και την χρηματοδότηση των μελετών που ήδη έχουμε εκπονήσει. Ενημερωθήκαμε σχετικά με τις μελέτες που έχουμε καταθέσει και για αυτές που θα καταθέσουμε στα προγράμματα του ΕΣΠΑ και INTERREG. Μας γνωστοποιήθηκε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα λάβουμε τη χρηματοδότηση των μελετών.
Στις επαφές μας στην Αθήνα είχαμε την συμπαράσταση της συμβούλου του Βουλευτή Ζεϊμπεκ Χουσεϊν κ. Κωνσταντίνα.
Ευχαριστω θερμά τον βουλευτή κ. Ζεϊμπεκ Χουσεϊν και την συνεργάτιδα του.

https://www.facebook.com/cemil.kabza/posts/10155390309072912Πηγή: xanthipress.gr

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *