Μικροτσίπ ΚΑΙ σε σχολεία – Θα χρησιμοποιούνται ακόμα και για συναλλαγές

Οι Κινέζοι ανέπτυξαν το σύστημα αναγνώρισης προσώπου πολιτών στους δρόμους «έντονα μάτια» και τώρα ήρθε και στην Ευρώπη,ενώ υπάρχει και το σύστημα κοινωνικής αξιολόγησης, προκειμένου οι άνθρωποι να παραμένουν υπάκουοι στις εντολές της όποιας παγκόσμιας εξουσίας για να μην αποκλείονται από την κοινωνία.

Επόμενος στόχος τα παιδιά στα σχολεία.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Στολές με τσιπ εντοπισμού, ικανές να παρακολουθούν τις κινήσεις των μαθητών ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιούν πλέον μερικά σχολεία της Κίνας.

Όπως μεταδίδεται, οι εν λόγω στολές είναι εξοπλισμένες με ένα τσιπ σε κάθε ώμο και όχι μόνο, το οποίο καταγράφει την ώρα που ο μαθητής μπαίνει στο σχολείο στέλνοντας ένα βίντεο στους γονείς μέσω της Mobile εφαρμογής!!!

Αργότερα θα εμφυτεύουν το μικροτσίπ στο χέρι, όπως συμβαίνει ήδη σε ενήλικους στην Ευρώπη;

Με την βοήθεια σημείων ελέγχου που τοποθετούνται στον σχολικό χώρο, σε περίπτωση που κάποιος μαθητής απουσιάσει από την τάξη ή φύγει από το σχολείο, τότε η στολή ειδοποιεί τόσο τους γονείς του μαθητή όσο και τους καθηγητές του.

Ακούστε και την συνέχεια: Οι στολές είναι εξοπλισμένες με αισθητήρες που ανιχνεύουν μέχρι κι αν κάποιος μαθητής κοιμάται στο μάθημα.

Αυτόματα τότε ενεργοποιείται ξυπνητήρι που τους επαναφέρει στην τάξη.

Και γιατί όχι να παρακολουθούνται ακόμα και οι απόψεις των παιδιών, οι οποίες εφόσον δεν είναι σε… αρμονία με την επικρατούσα διδασκαλία να διώκονται ως παραπτώματα.

Δεν τελειώσαμε ακόμα!

Η στολή μπορεί να πραγματοποιεί και ανέπαφες συναλλαγές, με τους γονείς να τις ελέγχουν και να βάζουν όρια. Αργότερα όρια θα μπορεί να βάζει το Κράτος.

Οι στολές εξοπλισμένες με σύστημα GPS προδίδουν ακόμα τις κινήσεις του μαθητή, όταν φύγει από το σχολείο και μέχρι να πάει στο σπίτι.

Οι στολές, τέλος, μπορούν να αναγνωρίσουν το χρήστη τους. Το σύστημα αναγνώρισης προσώπου ενημερώνει σε περίπτωση που η στολή φορεθεί από άλλον.

Τις έξυπνες «ποδιές», δημιούργημα της εταιρείας Guanyu Technology, χρησιμοποιούν προς το παρόν 11 σχολεία στην επαρχία της Γκουινζού.

Ακολουθούν ακόμα περισσότερα σχολεία…ενδεχόμενα σε όλον τον κόσμο.el.grΠηγή: Katohika.gr - Stranger

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *