Σε μια φράση όλο το σχέδιο της νέας τάξης..

Σε μια φράση όλο το σχέδιο της νέας τάξης.. Πρέπει να ξεχάσουμε λοιπόν.

Σε μια φράση όλα αυτά που αντιμαχόμαστε.

Σε μια φράση όλα. Αυτά για τα οποία κάποιοι θέλουμε να πεθάνουμε για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία και μάλιστα με το χαμόγελο στα χείλη, κάποιοι άλλοι θέλουν να τα θάψουν..

Αυτό λέει η κυρία στη φωτογραφία.

Στα 200 χρόνια από την επανάσταση κι έπειτα θα υπάρχει μια άλλη ιστορία εφάμιλλη με το διακύβευμα.

Καμία πατρίδα μόνο «παγκοσμιοποίηση», κανένα σύνορο μόνο «hotspots» καμία εθνική ιδιόπροσωπεία μόνο «διαφορετικότητες», κανένας σεβασμός στη θυσία των προγόνων μόνο «ανεκτικότητα στο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού», καμιά δράση μόνο «ενδοτισμός».

Τίποτα. Άπνοια. Θάνατος.

Πάντως εμείς θα παλέψουμε στο σπίτι, στη δουλειά, στην παρέα. Γιατί δεν μας λείπει κυρία Πρόεδρε της φίεστας η διαμόρφωση μιας νέας πατριδογνωσίας. Τι πάει να πει αυτό; Τι είναι αυτό ; Κοντεύετε να μας κάψετε το νού αλλά δεν θα το πετύχετε.!

Να σας πω τι λείπει; Η γνώση. Και η λογική που της κάναμε και μνημόσυνο. Λείπει η γλώσσα που την φτωχαίνουμε για να είμαστε αρεστοί. Λείπουν τα πνευματικά στηρίγματα. Λείπει η πραγματική αγάπη για τον πλησίον και όχι η χρηματοδοτούμενη και κατευθυνόμενη αλληλεγγύη. Λείπει που ενώ δείχνουμε ανθρωπιά με αξιοπρέπεια θέλετε να δείχνουμε ανοχή σε κάθε αρρωστημένη επιθυμία της αχόρταγης νέας τάξης.

Πείτε ότι θέλετε. Δοκιμασίες στη ζωή μας θα αντιμετωπίζουμε πάντα. Και θα παλεύουμε.

Κόντρα.

Όπως οι πρόγονοί μας, και μακάρι να πεθάνουμε γι αυτό.Πηγή: Κωνσταντίνος Ν. Καραγιάννης
Τὸ εἴδαμε: Κατοχικά Νεα

Σχετικά άρθρα...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *